Abonamente servicii curatenie birou Bucuresti

Abonamente servicii curatenie birouri in Bucuresti de la Curattotal

Abonamente servicii curatenie pentru birouri practicate de Curattotal sunt destinate firmelor cu sediul sau puncte de lucru aflate in Bucuresti.

Daca birourile tale sunt curate, aerisite si praful lipseste cu desavarsire atunci toti se vor simti mai bine, altfel daca mizeria troneaza peste tot. Curatenia biroului este un lucru banal si inteles de toata lumea, insa cu toate acestea ai fi surprins sa afli cat de putini ii acorda atentie. Un birou curat si ordonat completeaza imaginea companiei.

Business-ul tau este de cele mai multe ori sursa de venit principala. Astfel, trebuie sa-ti tratezi cu respect atat angajatii, cat si clientii pentru a avea succes. Un important factor este curatenia spatiului biroului, atunci cand vine vorba de respect este reprezentat de mediul de lucru sau cu alte cuvinte mediul in care angajatii intra in contact cu clientii.

Firma de curatenie este solutia ideala din mai multe motive. Principalul motiv ar fi, daca conduci o afacere este clar ca poti investi timpul pe care il ai in lucruri mai serioase decat curatenia prin birouri. Al doilea motiv ar fi angajatii nu pot fi pusi la munca in acest scop, deoarece multi dintre ei au studii superioare sau nu este stipulat in atributiunile de serviciu, mai mult statutul social nu le permite un asemenea serviciu creand pur si simplu frustrari si nemultumire. Mizeria si dezordinea sunt lucruri obisnuite avand in vedere varietatea de ambalaje, cutii, servetele si altele precum praful adus din strada sau noroiul ce se tine scai de pantofi.

abonamente servicii curatenie birouri Bucuresti Firma de curatenie Curattotal din Bucuresti

Tipuri de abonamente servicii curatenie in functie de spatiul biroului:

Abonament Small Cleaning Surface – recomandat pentru birouri cu suprafata de curatat de maxim 100 mp incepand de la 300 lei / luna. Pretul poate varia in functie de gradul de murdarie si operatiunile cerute in rutina.

Abonament Medium Cleaning Surface – recomandat pentru birouri cu suprafata de curatat intre 100 mp si 200 mp incepand de la 400 lei / luna. Pretul poate varia in functie de gradul de murdarie si operatiunile cerute in rutina.

Abonament Large Clean Cleaning Surface – recomandat pentru birouri cu suprafata de curatat intre 200 mp si 400 mp incepand de la 600 lei / luna. Pretul poate varia in functie de gradul de murdarie si operatiunile cerute in rutina.

Abonament Huge Clean Cleaning Surface – recomandat pentru birouri cu suprafata de curatat de peste 400 mp incepand de la 1150 lei / luna. Pretul poate varia in functie de gradul de murdarie si operatiunile cerute in rutina.

Mai jos va prezentam serviciile incluse in abonamente servicii curatenie pentru birouri. Mentenanta curateniei la birou.

Abonamente servicii curatenie birouri au urmatoarele actiuni, rutine incluse:

 • curatarea spatiilor de lucru
 • curatarea si dezinfectarea toaletelor
 • curatarea scarilor si a liftului
 • curatarea zonei de la intrare si receptie
 • curatare ferestre, tocuri, usi
 • curatarea aparatelor de aer conditionat
 • curatarea bucatariei incluzand chiuvete, cuptoare cu microunde, toastere, frigidere
 • stergerea si dezinfectarea clantelor, telefoanelor si intrerupatoarelor
 • strangerea si aruncarea gunoiului
 • stergerea prafului aflat pe mobiler
 • aspirarea intregii suprafete
 • reumplere recipient sapun lichid, odorizant si prosoape de hartie

Tipuri de abonamente servicii curatenie in functie de recurenta, disponibile pentru comanda:

 1. Curatenie birouri – zilnic recomandat pentru spatiile de biruori in care isi desfasoara activitatea mai mult de 10 persoane. Pentru acest abonament curatenia se efectueaza de obicei inainte de inceperea programului, intre 06:00 – 09:00. Optional se poate comanda in abonament prezenta, pe intreaga durata a programului, unui lucrator al firmei de curatenie Curattotal.
 2. Curatenie birouri – saptamanal  recomandat spatiilor de birou mai mici ca suprafata si cu un colectiv mai mic. De obicei se alege frecventa serviciilor de curatenie saptamanala, doua sau trei zile pe saptamana. Dupa alegerea programului interventiilor pentru curatenia biroului dumneavoastra, nu mai aveti nici o grija din acest punct de vedere.

Servicii curatenie birouri Bucuresti la interventie sau one time

Serviciul de curatare al birourilor este adaptat pentru a satisface nevoile fiecarui spatiu indiferent de dimensiunea acestuia. Scopul nostru este de a dezvolta relatii durabile cu clientii nostri bazate pe continua perfectionare a serviciilor noastre si o comunicare proactiva in interesul ambilor parteneri.

Va invitam sa ne contactati pentru accesul rapid si comod la abonamente servicii curatenie birouri Bucuresti totale prin accesarea formularului de contact  sau telefonic la numarul 0734.328.305. Veti beneficia de o estimare gratuita pentru nevoile si costurile aferente serviciilor.

Urmareste-ne pe Facebook!