Curatare corecta si eficienta inox

Cum se curata corect si eficient electrocasnicele si mobilierul din inox (otel inoxidabil)

inox curatare sigura si eficienta Curattotal

Inox curatare corecta a obiectelor. Cele mai frecvente plangeri, auzite, de la proprietarii de electrocasnice din otel inoxidabil este ca suprafetele sunt greu de curatat si de mentinut curate. Aceste aparate arata uimitor in showroom, dar apoi sunt ciuruite cu amprentele digitale și prafe. De indata ce le-ai adus acasa situatie se adraveaza, mai ales daca aveti o casa plina copii. Este o cauza majora de frustrare care poate fi evitata cu usurinta.

Uneori, curatarea la un interval de timp a otelului inoxidabil sau a frigiderului este la fel de important si simplu ca si stergandu-l cu o carpa umeda, insa unele pete sunt incapatanate si nu vor sa iasa nici in ruptul capului.

Pentru asta noi recomandam detergenti speciali creati pentru suprafete din inox, in compozitia carora nu trebuie sa lipseasca polish-ul si uleiurile minerale.

Pentru folosit acasa direct de catre dumneavoastra cautati in supermarket solutiile cu aceste ingrediente in ele, fac treaba buna.

Intructiuni curatare electrocasnice inox, de la ce trebuie sa cumparam pana la cu ce executam operatia de curatare:

  • cititi eticheta produsului de curatare si cumparati produsul care are compusii de mai sus
  • dupa ce ati frecat suprafata cu produsul de curatare stergeti pana se usuca suprata
  • nu utilizati perii sau bureti abrazivi pentru ca veti distruge modelul slefuit al suprafetei
  • utilizati intotdeauna carpe din microfibre si hartie pentru siguranta si eficienta
  • stergeti intotdeauna in directia slefuirii inoxului.

Suntem mereu gata sa va ajutam nu numai cu sfaturi dar si cu operatii de menaj. Stim ca obiectele din inox sunt mult mai aratoase, dar si mai durabile, tocmai pentru asta aveti nevoie ca ele sa ramana cu aspectul de la achizitie, dar si igienice.

Va stam la dispozitie si cu servicii business pentru hoteluri, restaurante, cazinouri, acolo unde obiectele din otel inoxidabil nu lipsesc si trebuie intretinute curate.

Pentru bucatarii mari cu multe obiecte din inox sau pentru bucatarii ale restaurantelor apelati noi, firma de curatenie din Bucuresti Curattotal.

Urmareste-ne pe Facebook!