Curatare covoare Bucuresti

Curatare covoare Bucuresti, serviciul adulat de toate covoarele calcate in picioare

Curatare covoare Bucuresti un serviciu construit astfel incat va stam la dispozitie cu o echipa profesionala si echipamente de ultima generatie, pregatite sa readuca la viata orice tip de covor.

curatare covoare Bucuresti

Sfaturi practice pentru intretinerea si curatarea covoarelor de urgenta in house:

  • curatare covoare de praf se poate face astfel: se intinde covorul cu fata in jos pe iarba (vara) sau pe zapada (iarna) si il batem pe deasupra cu un batator special – nu cu bete, pentru ca se poate rupe tesatura delicata;
  • NU se asaza covoarele pe parchetul inca umed sau proaspat ceruit;
  • culorile se pot reimprospata daca le frecam cu un tampon de bumbac imbibat cu o solutie din: 3/5 apa si 2/5 terebentina;
  • covoarele si cuverturile de plus se curata cu apa amoniacala calduta (1 – 2 linguri amoniac la 1 l apa);
  • petele de grasime, daca nu sunt prea vechi, pot fi curatate acoperindu-se locul respectiv cu o bucata de hartie pe care o presam cu fierul de calcat bine incalzit. In cazul cand pata este veche, se inmoaie cu putin unt si apoi se freaca cu o carpa bine imbibata cu benzina. Daca pata rezista, se pudreaza cu talc sau bicarbonat de sodiu, punand dedesubtul covorului o carpa groasa pentru a absorbi grasimea.
  • petele de cerneala din covor se absorb cu o bucata de sugativa, apoi se impregneaza locul patat cu lapte cald si se tamponeaza cu o carpa moale. Se tamponeaza pana ce carpa nu se mai murdareste. Pentru curatarea covoarelor din fibre sintetice se foloseste alcool de 90 de grade (sau acetona).
  • petele de bauturi alcoolice se scot cu o carpa imbibata in apa calda, in care s-a adaugat putin detergent. Se clateste cu apa calduta amestecata cu otet;
  • petele de cafea, ceai, se scot cu o carpa inmuiata intr-un amestec de glicerina si apa calduta.

In procesul de curatat covoare folosim o linie de curatare de ultima generatie si sisteme inovatoare de extractie a murdariei si petelor cu produse de curatatorie chimica ecologica. Astfel ca avem ca rezultat eliminarea completa a bacteriilor, a acarienilor si mirosurilor neplacute, precum si intr- o curatare in profunzime a fibrelor, evitandu- se totodata deteriorarea acestora si a tesaturilor interne.

Curatare covoare Bucuresti sau curatatul profesional al unui covor dureaza in medie intre 30 si 60 de minute.

Pentru a va bucura pentru un timp indelungat de culorile vii si de aspectul de nou al covoarelor dumneavoastra va recomandam o curatare covoare periodica.

Bucurate de beneficiile noilor tehnologii din domeniul curateniei. Noi suntem gata sa le aducem in casa sau la birou, acolo unde intalnim covoare sau mochete. Curatare covoare Bucuresti se face cu echipamente de ultima generatie si detergenti ecologici, impreuna castingand timp, sanatate si mai multa satisfactie a clientului fata de spalatoria clasica de covoare.

Ce mai ramane de facut ?! Apeleaza cu incredere la specialistul tau in curatenie, Curattotal, pentru o revolutie in domeniul curateniei si in operatia de curatare covoare Bucuresti.

Pentru lista pret curatare covoare Bucuresti apasa Pret curatare covoare

Serviciul curatare covoare Bucuresti este accesibil si garantat ca rezultate pentru clienti.

Urmareste-ne pe Facebook!