Curatare mocheta

Servicii de curatare mocheta cu spuma activa

curatare mocheta Bucuresti Curattotal Firma de curatenie

Curatare mocheta, operatiune de curatare ce necesita tehnologie de ultima generatie  si personal calificat dar si investitii mari in echipamente ce nu se justifica pentru curatarea mochetei de cateva ori pe an.

Curatare mocheta este un serviciu ce se adreseaza firmelor ce detin in spatiul de lucru mocheta fixa, ce nu poate fi spalata prin metode traditionale. Totodata serviciul de curatare mocheta este facut sa vi-l puteti permite prin preturile noastre.

Curattotal benficiaza de aportul adus de echipamentele ultima tehnologie – curatarea mochetei cu spuma activa (uscata) – metoda semi-umeda -ce nu umezeste in profunzime tesatura acestora, prezinta urmatoarele avantaje.

  • conduce la uscarea rapida a mochetei, in maxim doua ore de la terminarea actiunii
  • preantampina aparitia mirosului neplacut, sau inlaturarea acestuia
  • intareste fibrele textile, revigoreaza si reinvie culorile initiale
  • produs ecologic ce nu dauneaza sanatatii

Curatarea mochetelor este o etapa deosebit de delicata, ce se va efectua doar mecanizat, prin tehnologie de ultima generatie.

Metoda de curatare a mochetei se va alege doar dupa o ampla evaluare. Aceasta va fi in functie de natura materialului textil, de gradul de murdarire, de suprafata de lucru, de suportul acesteia pe pardoseala etc.

Detalii tehnice:

Operatiune rapida si eficienta (timpul de uscare este de aprox. 2-3 ore), cu rezultate benefice, extraordinare. Prin samponare se previne aparitia mirosului neplacut, se elimina murdaria din tesatura, se inlatura praful si se reimprospateaza culorile initiale. Aceasta actiune nu necesita mutarea mobilierului. In plus, se poate interveni in locuri greu accesibile.

Detalii executie:

  • aspirarea cu atentie a intregii suprafete;
  • indepartarea petelor cu solutii adecvate;
  • spalarea mochetei prin samponarea activa;
  • dupa uscare – se aspira mocheta.

Mai bine de 80% din clientii nostri, ai Curattotal, cu care avem contracte permanente, utilizeaza lunar aceasta metoda de curatare a mochetei.

Recomandare:
 
Este bine sa executati operatiunea de curatare mocheta de minim 3 ori pe an si in special dupa anotimpul rece atunci cand se intra cu zapada cu pe talpa incaltamintei. In general topirea zapezii de pe talpa incaltamintei aduce un surplus de apa, care va fi absobit de mocheta. Aceasta se va murdarii mai repede si va prinde un miros neplacut.
Serviciul curatare mocheta este disponibil hotelurilor, office-urilor si casinourilor din Bucuresti si Ilfov.

Urmareste-ne pe Facebook!