Curatare pardoseli si granit

Curatare pardoseli si granit pentru spatii comerciale si cladiri de birouri

Curatare pardoseli este departamentul Curattotal care va pune la dispozitie solutii de curatare multiple pentru o varietate de pardoseli. Curatam si intretinem marmura, mozaic, granit, gresie, linoleum si parchet. Folosim metode de curatare si intretinere, tehnologie, precum si solutii dedicate fiecarui tip de pardoseala. Reconditionam suprafete deteriorate, prin slefuire cu pietre diamantate si recristalizare, redand luciul.

Spatiile moderne sunt de obicei formate din mobilier din pal si inox, iar pe podea este fie aplicata mocheta sau pardoseli. Prin procesul de curatare pardoseli aplicat de Curattotal, aducem la starea initiala orice tip de pardoseala.

Putem furniza servicii de curatare a pardoselilor de tip industrial cu suprafete mari, mecanizat sau a pardoselilor decorative pliind metoda de curatare in functie de specificul fiecarei suprafete.

In functie de dimensiunea pardoselii de curatat sau intretinut, ne putem deplasa cu: monodiscuri, masini de lustruit, etc…

Curattotal poate intretine si curata urmatoarele tipuri de pardoseli cu functie industriala: pardoseli epoxidice, pardoseli cauciucate, pardoseli poliuretanice.

Curattotal ofera solutii profesionale de curatenie pentru spalarea, reconditionarea si intretinerea fiecarui tip de pardoseala, folosind o tehnologie dedicata.

curatare pardoseli Bucuresti

Curatare pardoseli operatiuni principale:

  • Spalare mecanizata pardoseli din gresie, marmura, granit, PVC, epoxidice
  • Reconditionare prin decapare si polishare (lustruire) sau ceruire pentru suprafete din PVC,
  • Reconditionare prin slefuire pentru marmura
  • Reconditionare prin cristalizare pentru granit
  • Acoperiri de protectie ce prelungesc durata de viata a pardoselilor
  • Solutii de impermeabilizare gresie
  • Ceruire marmura sau PVC

Pentru ca am investit in echipamente si masini profesionale de curatat va invitam  sa parcurgeti sectiunea tarife pentru a va informa orientativ despre preturile practicate pentru operatiunea de curatare pardoseli.

Sfatul nostru este sa intri in contact cu specialistul nostru in curatare pardoseli pentru a obtine atat pretul cat si solutia potrivita atat suprafetei pardoselei cat si sfaturi utile legate de intretinerea lor.

Urmareste-ne pe Facebook!