Curatare tapiterii

Curatare tapiterii  ale canapelelor, fotoliilor, saltelelor din material textil sau piele

curatare tapiterii spalare tapiterii Bucuresti

Curatare tapiterii canapele, fotolii, saltele relaxa, scaune tapitate, tapiterii auto din material textile sau piele.

Curatarea sau spalarea canapelelor, fotoliilor, scaunelor, tapiteriilor in zilele noastre se face cu metode si echipamente moderne. Echipamentele de curatare folosite de compania noastra sunt cele folosite de profesionistii in ale menajului din hoteluri din intreaga lume, sau marile sali de spectacole. Astfel ca nu mai sta pe ganduri si ia aportul avantului tehnologic in ale igienei si injumatateste timpul alocat curatirii obiectelor de mobilier, mareste productivitatea si nu in ultimul rand fi mai relaxat.
Curatare tapiterii sau spalarea canapelelor si fotoliilor, scaunelor prin injectie-extractie. In acest moment este varful de performanta in igiena, fiind metoda folosita unde se impune o curatare in profunzime fara afectarea firului textil si cu rezultate uimitor de rapide.

AVANTAJE:

  • curatare in profunzime a tesaturii fara stresul firului textil
  • compusii solutiei detergent lasa in urma un parfum placut
  • intareste fibrele textile, potenteaza pigmentii si reda culorile initiale
  • nu implica risc de toxicitate sau alergie respectand normele din domeniu reglementate de Uniunea Europeana
  • actiunea de eliminare a petelor da rezultate foarte bune in proportie de 90%

Timp de uscare 4-8 ore

Preturi curatare tapiterii sau spalat canapele, fotolii, scaune, saltele

  • Canapea textila = 190 LEI/curatat canapea; 120 LEI/curatare fotoliu
  • Canapele piele = 210 LEI/curatat canapele; 150 LEI/curatat fotoliu
  • Saltele tip RELAXA = 180 LEI/curatat saltea 2persoane ; 130 LEI/curatare saltea 1 persoana
  • Scaune birou, scaune tapitate = 50 – 65 LEI

Curatare tapiterii sau spalarea tapiteriilor se efectueaza prin procedeul numit injectie – extractie si presupune pulverizarea unui amestec de detergent ecologic si apa asupra materialului textil, si extragerea aproape simultana a acestuia de un aspirator de mare putere, astfel ca solutia sa nu umezeasca in profunzime materialul textil.

Folosim doar detergenti profesional de origine controlata. Va asiguram de calitatea excelenta a detergentilor si de echipamentele de ultima generatie aflate in dotare. Detergentii respecta toate normele de mediu din UE si SUA. Sunt detergenti speciali pentru aceasta operatiune de curatare a tapiteriilor scaunelor, fotoliilor, canapelelor si saltelor. In general sunt destinati tratarii suprafetelor cu care corpul nostru intra in contact cu materialele textile sau din piele ale mobilierului de curatat.

Contacteaza Curattotal pentru a curatarea de tapiterii a canapelelor, fotoliilor si saltelelor din birou, sau de acasa.

Curatare tapiterii sau spalare tapiterii este un procedeu de spalare cu apa si detergent prin actiunea fizica a presiunii si vacumului facut de echipat si NU O CURATARE CHIMICA, si se preteaza numai pentru materialele textile lavabile.

Urmareste-ne pe Facebook!