Curatenie de primavara

Curatenie de primavara. Curatenie generala de sezon, acum cea de primavara, cu firma de curatenie Curattotal

Curatenie de primava Curattotal

Curatenie de primava o actiune generala de sezon. Sfarsitul iernii si inceputul de sezon cald inseamna si curatarea locuinţei de bacteriile si virusii adusi odata cu zapada sau noroiul din zilele de iarna. Trebuie neaparat sa-ti faci timp pentru curatenie de primavara. Daca totusi nu ai timp suna la noi pentru a te ajuta cu menajul si igienizarea specifica inceputului de an. Atunci cand natura se trezeste la viata e timpul sa pui in ordine gradina, casa si anexele gospodaresti, pentru actiunile istovitoare cheama-ne pe noi si nu vei regreta, din partea ta asigura doar suprevegherea lucrului bine facut.

Pe masura ce primavara isi intra in drepturi, ultimul lucru pe care cei mai multi dintre noi si-l doresc este sa piarda o saptamana facand curatenia de sezon, poate cea mai importanta din fiecare an. Dar nu te speria, suntem alaturi de tine cu unelte profesionale si cu echipe gata sa faca fata oricarei provocari.

Luna martie este propice ca perioada pentru curatenia generala, si asta o spun multi specialist si psihologi. Programand si executand astfel de actiuni de curatare si igienizare, creste tonusul organismului si pofta de viata.

Curatenia generala de primavara trebuie facuta atunci cand vremea este inca rece. Daca ai lasat menajul de primavara pentru mai tarziu, iar timpul frumos te imbie sa mergi in parc sau sa iesi in oras, poti apela la noi pentru a putea impaca si necesitatea dar si relaxarea de care ai atata nevoie. La noi, fara sa fi avut vreun manual, gospodinele au bifat curatenia generala cu precadere primavara, perfect plasata chiar in asteptarea Sarbatorilor Pascale.

In 2014 este chiar greu sa iti asiguri singur curatenia casnica, deoarece toata lumea e pusa pe fuga si cei mai multi stau la serviciu de dimineata pana noaptea tarziu.

Ar trebui sa gandesti ca o firma de curatenie, deci sa-ti faci un plan de atac:

  • Cand te vei apuca de actiune
  • Programare camerelor pentru curatenie
  • Necesarul de detergent si unelte de curatat cum ar fi: aspiratoare, perii, mop, solutii parchet, solutii curatat gresie si faianta, solutii curatat obiecte metalice
  • Estimarea timpului in care vei termina actiunea curateniei generrale de primavara

Locuri ce nu trebuiesc evitate la o curatenie generala de primavara: baie, dormitor, living, dressing si debarale

Dupa ce vei insuma cel patru aspecte de luat in calcul vei observa cat de benefica este colaborarea cu o firma de curatenie pentru servicii de curatenie general de primavara.

Motive pro curatenie generala de primavara le voi insirui mai jos:

  • Mai putine bacterii
  • Miros proaspat in casa
  • Respiratie mai buna
  • Eliminarea stresului
  • O casa revitalizanta

Nu te teme, incearca sa vezi ce minuni poate face o firma specialiazata pe servicii de curatenie si vei simti din plin avantajele supervizarii operatiilor. Rezultatul este garantat superior curatenie in house.

Urmareste-ne pe Facebook!