Curatenie firme si institutii

Curatenie firme si institutii redifinita la standarde inalte

curatenie firme sau companii Bucuresti

Curatenie firme si institutii conforme cu cele mai inalte standarde de calitate si seriozitate. Curattotal redefineste serviciile de curatenie pentru firme si institutii!

Curatenie firme la preturi promotionale pentru toate companiile interesate de servicii calitative.

Serviciul curatenie firme poate fi contractat doar de catre companiile ale caror spatii din contractul de menaj se afla in aria de acoperire a Curattotal. Aria de acoperire se intinde pe toata suprafata Bucurestiului si Ilfov.

Suna acum pentru a cere consultantilor nostri o oferta personalizata, in concordanta cu specificul activitatii desfasurate.

Curattotal lanseaza promotia curat si ieftin pentru companii si institutii. Cu noi iti poti externaliza serviciile de administrare a menajului cladirii, totodata economisind bani fata de solutia clasica cu personal angajat.

Noi livram servicii de curatenie pentru compania ta.  Ne facem simitita prezenta prin lucruri puse in ordine, prin podele sclipitoare acolo unde exista parchet sau prin mirosul de parfum din birou.  Totul este sclipeste pentru ca noi ne ocupam de curatarea si igienizarea spatiului biroului.

Curatenie firme si institutii servicii executate cu profesionalism de catre personal calificat mixat cu utilaje profesionale destinate sigurarii menajului specific spatiilor comerciale si industriale.

Mocheta e patata, parchetul are diferite urme de incaltaminte, birourile arata deplorabil, calculatoarele sunt galbene sau pline de praf pe carcasa, in monitor abia mai zaresti textul, noi va ajutam sa scapati de ele rapid si eficient economic. Totul va arata sclipitor pentru ca noi stim cum sa actionam atunci cand avem de facut curatenie.

Beneficiezi de 10% reducere daca inchei un contract de curatenie a spatiului firmei tale pentru 4 luni, dar si 10% pentru recomandarea facuta altei companii pentru servicii de menaj firme de la Curattotal.

Asiguram servicii de curatenie pentru firme si institutii localizate in Bucuresti si in imediata apropiere.

Apeleaza la servicii de curatenie si beneficiezi de abonamente promotionale de curatenie firme.

Urmareste-ne pe Facebook!