Curatenie companii

Curatenie pentru companii este serviciul prestat de firma de curatenie Curattotal din Bucuresti. Noi suntem mereu eficienti, profesionisti si flexibili.

Curatenie pentru companii serviciul destinat birourilor si spatiilor comerciale

firma de curatenie pentru companii

Curatenie pentru companii un serviciu furnizat de firma noastra ce nu ar trebui sa lipseasca oricarui manager de companie.

Cui ne adresam?

Curatenie pentru companii serviciul promovat si furnizat de Curattotal, catre birouri si sedii de companii, dar si sucursale. Precum si pentru companii care detin cluburi, restaurante, hoteluri, sali de sport, gradinite particulare, scoli particulare, universitati particulare, moteluri, spatii comerciale. Totodata firma de menaj poate asigura servicii curatare dupa evenimente cum ar fi: expozitii, vernisaje, prezentari, etc.

Reamenajarea sediului firmei sau spatiului comercial lasa in urma multe resturi de constructii. Prin serviciile de curatenie pentru companii putem reda spatiului frumusetea finita si in acelasi timp stralucitoare pe care o aveati in plan. Cu alte cuvinte va putem ajuta cu un serviciu de debarasare si igienizare dupa constructii sau reamenajari birouri sau spatii comerciale.

De ce sa apelezi la servicii de curatenie pentru companii de la Curattotal?

Spatiul comercial sau biroul este primul reprezentant al brandului sau companiei tale.  Spatiul este primul contact al clientului cu afacerea ta. Recomandarea noastra este de a acorda o atentie sporita pentru servicii de curatenie pentru companii. Un mediu de lucru curat ofera angajatilor mai multa incredere si productivitate.

Avantajele unui contract de servicii de curatenie pentru companii:

Profesionalism

Echipa care va veni sa iti curete stiind exact cum sa execute un serviciu de curatare, atat intr-o cladire de birouri cu mult echipament IT, cat si intr-o hala industriala cu masini de prelucrare.

Eficienta

Echipa va asigura un serviciu de curatenie impecabil intr-un timp mult mai scurt, decat cu personal angajat. Intotdeauna vom termina curatenia inainte ca firma sa-si inceapa activitatea.

Economie

Este mai ieftin sa inchiriezi o echipa de la Curattotal decat sa ai proprii angajati specializati pe o sarcina, care oricum, este una generala. Sau chiar impartirea sarcinii de curatare intre angajatii deja existenti. TVA-ul din factura emisa de catre firma noastra este deductibil. Un serviciu pe factura nu adauga alte impozite ale muncii precum un contract de munca.

Siguranta

Curattotal detine o polita de asigurare incheiata cu un asigurator serios. Putem raspunde de eventuale pagube ce ar putea aparea in cazul unor accidente nefericite. Adica valoarea bunurilor sau echipamentelor este acoperita in cazul deteriorarilor accidentale ce pot aparea.

Prin alegerea noastra ca partener pentru curatarea spatiilor comerciale sau a birourilor companiei, alegi defapt o imagine ce inspira profesionalism, eficienta si incredere. Menajul facut de compania noastra in birou sau spatiul comercial poate fi transpusa mai departe atat clientilor cat si angajatilor.

Prin felul flexibil de a privi lucrurile in ansamblu, prin dotarea de ultima ora, pregatirea permanenta a personalului, promptitudine si discretie, imbunatatim permanent calitatea serviciilor oferite.

Biroul companiei are nevoie de servicii de curatenie pentru a arata intotdeauna primitor si curat. Apeleaza cu incredere la firma de curatenie Bucuresti, Curattotal, pentru a beneficia de serviciul curatenie pentru companii.

Suntem intotdeauna pregatiti sa oferim servicii de menaj companiilor in sistem de abonare lunara sau cu plata la interventie. Firma de curatenie din Bucuresti Curattotal va asteapta cu oferte bune pentru servicii de curatenie pentru companii

Firma de curatenie Bucuresti presteaza servicii de curatenie

Urmareste-ne pe Facebook!