Curatire covoare eficienta de la Curattotal

Curatire covoare prin cele mai bune metode

Curatire covoare prin aspirare si spalare moderna

curatire covoare Bucuresti Curattotal

Curatire covoare si mochete cu ajutorul expertilor Curattotal, care va vor impartasi cele mai bune metode de a avea grija de covorul tau, inclusiv tactici inteligente de aspirare, indepartarea petelor de pe covoare. Executa operatia de aspirare a covorului cat de des poti, dar cel putin o data pe saptamana in zonele de trafic ridicat pentru o curatare a covorului eficienta.

Covorul, in casa, se comporta ca un filtru de aer gigantic. In el se colecteaza murdaria si praful din casa noastra. Din pacate, aspiratoarele normale se comporta destul de agresiv cu firul textil al covoarelor. Asta din cauza suprafetelor periilor de contact cu suprafata covorului de aspirat. Ele se manifesta ca niste foi de smirghel care slabesc firul textil.

Sfatul nostru este ca macar odata pe saptamana sa se aspire suprafetele covorului pe care se face un trafic intens, iar o data la 6 luni o curatarea covoarelor cu spuma activa a covorului. Aspirarea cu sistem de filtrare este recomandata sa fie facuta in intreaga casa pentru a mai curata aerul si suprafetele absorbante de praf si microbi. Prin aspirarea rapida doar in zonele de trafic mare si la intrarile in casa puteti adauga ceva ani la durata de viata a covoarelor tale.

Cum se aspira corect covorul

Intotdeauna executati miscari lente si aspirati in directia in tesaturii. Regula de baza fiind ca aspiratorul sa aiba timp sa creeze vid si sa scoata praful din covor sau mocheta.

Avem pete pe covor, ce facem?! Sfaturi curatire covoare

Covoarele tesute modern au capacitatea de rezistenta la penetrarea tesaturii cu lichid pentru o perioada de timp. Astfel ca, daca din greseala ai varsat un lichid ce pateaza nu te panica si sterge pata prin tamponare. Niciodata nu freca locul in care ai varsat un pahar de vin rosu sau sucuri de fructe. Ca si truc, cel mai bun agent de curatare covoare si a petelor proaspete este sifonul sau borax, dupa care aplicati solutie de curatare dedicata textilelor cumparata de la magazin. Cele mai multe informatii le gasiti despre ce produse de curatare covoare le gasiti pe eticheta de pe spatele covorului.

Sfat curatire covoare si curatire mocheta pentru cei care detin animale de companie

Cei care au animale de companiei, care sunt gazduite in casa li se recomanda servicii profesionale de curatare covoare si curatare mocheta, pentru a scadea riscul de aparitiei alergiilor si imbolnavirii cailor respiratorii. Spalarea covoarelor cu spuma activa sau spalarea mochetelor cu spuma activa este foarte importanta mai ales in cazul celor care au copii mici. Ei sunt cei mai expusi alergernilor si bacteriilor absorbite de covoare si mochete.

Pentru a scapa de disconfortul curateniei va invitam sa apelati la Curattotal din Bucuresti care va poate furniza servicii de menaj complete, inclusiv curatire covoare, curatare tapiterii, curatare mocheta.

Pentru lista de preturi curatire covoare si curatire mocheta apasati Curatare covoare preturi.

curatire covoare baie Bucuresti

Urmareste-ne pe Facebook!