Despre noi

CINE SUNTEM? Despre noi, Curattotal firma de curatenie din Bucuresti

despre noi firma de curatenie Bucuresti Curattotal

Despre noi firma de curatenie profesionala din Bucuresti, Curattotal, cu obiect de activitate destinat ambelor medii business  si rezidential. Suntem o companie, cu capital 100% romanesc, specializata in prestarea serviciilor de curatenie civila si industriala.

Compania este infiintata de doi prieteni,  in 2010, in perioada facultatii. Viata de student este celebra pentru multe aspecte, ore in sir petrecute pentru invatat (inaintea examenelor), buget lunar redus,  multa distractie si mult prea putin timp pentru activitati casnice.

Ne-am confruntat de multe ori cu lipsa timpului pe care ar fi trebuit sa-l dedicam curateniei si pe baza acestor premise, am ajuns la o solutie salvatoare. Un serviciu de curatenie profesionist cu costuri rezonabile ofera fiecaruia dintre noi timp pretios ce poate fi utilizat in alte scopuri.

Astfel, am decis sa infiintam o firma specializata pe curatenie pentru a oferi clientilor nostri nu doar servicii de calitate la un cost competitiv, ci si TIMP liber.

Mai mult, pentru a oferi clientilor nostri un ghid al modului in care noi intelegem sa facem curatenie, am realizat harta microbiologica reprezentata prin semnificatia culorilor lavetelor folosite pentru curatat si igienizat in zonele de actiune Curattotal. Aceasta harta este evidentiata de nuante de culori in functie de activitatea pe care urmeaza sa o realizam:

  • Lavete verzi si albastresunt lavetele folosite in zone cu risc microbian scazut – mobilier, obiecte de uz casnic, electronice, geamuri, suprafete din sticla, tocarie de lemn si de termopan, rame tablouri, corpuri iluminat, etc.
  • Lavete galbene sunt lavetele folosite in zone cu risc microbian moderat: bucatarii, faianta, chiuvete, dusuri, cazi baie, armaturi.
  • Lavete rosii sunt lavetele folosite in zone cu risc microbian ridicat: grupuri sanitare, wc-uri, pisoare, lavoare.

Promisiunea noastra este de a ne respecta in continuare standardele de calitate si profesionalism asumate inca de la inceputurile companiei.

Firma servicii de curatenie Bucuresti Curattotal

Urmareste-ne pe Facebook!