Curatenie dupa constructor

Curatenie dupa constructor in Bucuresti prin Curattotal

curatenie dupa constructor

Curatenie dupa constructor pentru casa ta, un serviciu profesionist pentru ca tu sa te poti bucura de rezultatele finale ale investitiei, fara stresul curateniei.
Debarasarea si igienizarea dupa constructie sau renovare este mai intensiva decat alte sarcini de curatenie. Asta pentru ca, totul, trebuie sa fie curat in locuinta sau birou.
Chiar daca muncitorii constructori vor face curatenie, nu o vor face ca o firma de curatenie. Deoarece noi suntem o firma de curatenie, iar ei de constructii.

Curatenie dupa constructor este serviciul care cuprinde toate lucrarile de debarasare si curatare a spatiilor in urma constructorului. Menajul va fi facut de personal calificat pentru aceasta necesitate. Se vor folosi detergenti speciali si aparatura profesionala adecvata celor mai grele conditii. Nu se va deteriora nici o suprafata curatata. Iar tu, te vei bucura pe deplin de rezultatele serviciului platit, fara sa mai treci prin munca grea si anosta, facuta pe cont propriu.

Detaliere servicii curatenie dupa constructor:

  • pentru eliminarea prafului vom efectua actiuni de aspirare atent a peretilor, cat si a pardoselilor;
  • eliminarea surplusului de materiale (var, ciment, vopsea, adezivi etc);
  • spalarea geamurilor si a tocariilor;
  • spalarea si dezinfectarea peretilor placati cu faianta;
  • curatarea usilor, plintelor, pervazurilor, caloriferelor, prizelor, intrerupatoarelor etc.;
  • curatarea profilelor si a corpurilor de iluminat;
  • spalare mecanizata a pardoselilor rezistente la apa (gresie, marmura, linoleum, mozaic);
  • tratare mecanica si mecanizata a pardoselilor (lustruire, ceruire, polisare) etc…

Curattotal va pune la dispozitie echipament profesional, personal calificat, o gama completa de detergenti si consumabile pentru curatare si intretinere. Detergenti si consumabile: detergent pentru geamuri, pardoseli, grupuri sanitare, electronice sau electrocasnice, produse de odorizat, sapun lichid, hartie igienica, prosoape de hartie, etc…

Serviciul curatenie dupa constructor se poate contracta foarte simplu in Bucuresti si Ilfov. Pentru localitati mai indepartate exista termeni si conditii pentru un parteneriat. Te rugam sa ne informezi de interesul achizitiei unor servicii de curatenie dupa constructor. Noi vom face tot posibilul sa ajungem la tine cu o oferta buna de servicii.

Pentru accesa simplu si eficient serviciile de curatenie dupa constructor, apelati cu incredere consultantul nostru in probleme de curatare a deseurilor ramase in urma constructiei sau renovarii spatiului.

Firma servicii de curatenie Bucuresti Curattotal

Urmareste-ne pe Facebook!