Firma de curatenie dupa constructor

Firma de curatenie dupa constructor cu destinatie rezidentiala sau juridica

firma de curatenie dupa constructor

Firma de curatenie dupa constructor din Bucuresti Curattotal este o gata sa asigure servicii de debarasare si igienizare a spatiilor dupa constructii si renovari. Dupa constructie sau reamenajarea locuintei, curatirea dupa constructor vine in completarea primei imagini pe care o aveti atunci cand vizualizati  noul camin, sau noua idee de reamenajare a locuintei. Pentru ca, in urma unei renovarii sau constructiei noi, raman urme de materiale de constructii, consideram ca aveti nevoie de echipamente si detergenti speciali pentru a putea indeparta pete de vopsea sau curatarea prafului si a nisipului rezultat din mortare.

Sfatul nostru este: Apeleaza cu incredere la firma de curatenie dupa constructor Curattotal, pentru a beneficia rapid si sigur de serviciul curatenie dupa constructor.
Noi mai intai analizam suprafetele pentru a stabili tipul de detergenti si substante de curatare necesare curatarii multiplelor tipuri de suprafete. Pentru a indeparta definitiv urmele de mortar, vopsea sau lacuri. Cu solutii detergent din comert suprafetele curatate vor atrage mult mai repede praful, astfel ca efortul de curatare a suprafetelor dupa constructii va fi dublu.
Daca ai apelat la o echipa specializata pe servicii de constructii si renovare, continua cu contractarea unei firme care sa faca curatenie dupa constructor pentru a-ti maximiza rezultatul final.
Firma de curatenie dupa constructor preturi la interventie pentru : garsoniera, apartament 2 Camere, apartament 3 Camere, apartament 4 Camere, Case, Vile

Ce contine serviciul firma de curatenie dupa constructor:

  • curatarea molozului;
  • curatare resturi vopseluri si alte materiale in exces de pe elementele montate pe ziduri;
  • aspirare generala inclusiv a peretilor cu filtre profesionale;
  • curatare tevi, balustrade;
  • curatare geamuri;
  • curatare corpuri iluminat;
  • tratare suprafete;
  • curatare grupuri sanitare si instalatii;

Constructia casei s-a terminat, sau renovarea ei s-a finalizat. Urmeaza partea cea mai istovitoare, curatenie dupa constructor. Noi te sfatuim sa te relaxezi si sa lasi o firma care sa faca aceasta operatie. Pentru ca tu sa te poti bucura de noul tau camin, acum nou si curat. Serviciul nostru firma de curatenie dupa constructor este disponibil in Bucuresti si Ilfov.

Firma servicii de curatenie Bucuresti Curattotal

Urmareste-ne pe Facebook!