Firma de curatenie intretinere

Pentru mai mult timp liber apeleaza la o firma de curatenie intretinere ce ofera servicii menaj de intretinere. Curatenia de intretinere este o activitate importanta ce trebuie facuta saptamanal pentru a avea un ambinet curat.

Firma de curatenie intretinere presteaza servicii curatenie de intretinere pentru persoane fizice

firma de curatenie intretinere Bucuresti

Curatenie de intretinere este o operatiune de tip ‘time consuming’ dar si o activitate deosebit de importanta. Menajul de intretinere trebuie realizat de cel putin doua ori pe saptamana. Astfel ca noi, Curattotal, recomandam incheierea unui contract cu o firma de curatenie intretinere pentru persoanele care nu au timp, sau pentru a face operatii de menaj pierd foarte mult timp, care ar fi mai bine cheltuit in activitati mult mai placute.

Te invitam sa lasi menajul de intretinere in seama noastra pentru ca tu sa te poti ocupa de familie sau sa poti fructifica timpul pe care l-ai pierde cu efectuarea acestei activitati obositoare.

Firma de curatenie intretinere preturi de lista pentru interventie: garsoniera, apartament 2 camere, apartament 3 camere, apartament 4 camere, case, vile.

Ce contine pachetul de servicii furnizat de Curattotal, firma de curatenie intretinere:

  • curatarea peretilor de panze paianjen;
  • stergerea usilor, plintelor si a pervazurilor;
  • aspirarea mochetei, covoarelor, parchetului, linoleumului;
  • curatarea gresiei si faiantei bucatariei si a grupurilor sanitare;
  • stergerea prafului de pe mobilier si electrocasnice;
  • stergerea umeda a suprafetelor pardoselilor;
  • tratarea cu solutii speciale a suprafetelor din lemn, sticla sau metal;
  • colectarea si debarasarea gunoiului menajer si inlocuirea sacilor menajeri;
  • aerisire si odorizare;

Acces rapid la lista de preturi apasa Servicii de curatenie intretinere

De ce sa pierzi timpul, atunci cand poti achizitiona serviciile de curatenie de care ai nevoie la preturi modice de la o firma curatenie de intretinere. Economia adusa bugetului este foarte mica, iar prin contractarea unei firme care sa intretina spatiul curat castigi mai mult ‘quality time’ sau chiar bani.

Daca esti convins ca doresti sa achizitionezi servicii de curatenie de intretinere prin contract cu abonament sau o singura interventie si locuiesti in Bucuresti sau in Ilfov. Nu ezita sa ne contactezi telefonic sau prin email, pentru a beneficia de serviciile complete din partea Curattotal firma de curatenie intretinere.

Noi, Curattotal, ne angajam sa venim cu o oferta competitiva de servicii ca o firma de curatenie intretinere ce isi respecta partenerii.

Firma servicii de curatenie Bucuresti Curattotal

Urmareste-ne pe Facebook!