Firma de curatenie rezidentiala

Firma de curatenie rezidentiala pentru comfortul si sanatatea ta

firma de curatenie rezidentiala din Bucuresti

Firma de curatenie rezidentiala din Bucuresti cu preturi accesibile pentru servicii de menaj. Bucurate de beneficiile aduse de firma curatenie rezidentiala Curattotal, prin contractarea serviciilor de menaj puse la dispozitia ta care te vor face mai relaxat, fericit si sigur pe tine.

Firma de curatenie rezidentiala din Bucuresti curata face ordine si igienizeaza in garsoniera, apartamentul, casa sau vila ta pentru ca tu sa nu mai consumi timp si energie pentru cea mai grea parte de intretinere curata a caminului tau.

Curattotal presteaza catre persoane fizice urmatoarele:

Servicii de curatenie garsoniera in Bucuresti si Ilfov

Nu ai timp de menaj? Ai altceva de facut mai important? Noi te ajutam cu servicii rezidentiale pentru ca tu, sa te poti bucura de timpul. Pentru ca serviciile de curatare nu costa o avere, si este ocupat, noi iti pastram garsoniera curata si un mediu sanatos in care sa te odihnesti, in timp ce tu poti sa-ti continui linistit activitatile profitabile sau placute.

Servicii de curatenie apartament in Bucuresti si Ilfov

Fie ca ai un apartament de doua camere, fie ca este de trei sau patru camere, noi iti facem ordine si igienizare in el cat ai zice peste. Un apartament are o suprafata destul de mare de curatat, si in plus sunt multe actiuni ce trebuie luate in considerare. Cum ar fi: curatarea covoarelor si a carpatelor, curatarea si tratarea parchetului, spalarea linoleumului, curatarea faiantei si a gresiei, stergerea prafului de pe mobila, spalarea geamurilor si a electrocasnicelor. Toate aceastea ocupa foarte mult timp si consuma foarte multa energie. De ce sa nu stai linistit si sa ai grija de copil, sau sa petreci timpul liber cu familia, decat sa alergi dupa solutii de curatare, unelte, iar dupa sa mai faci si curatenie in apartament.

Servicii de curatenie in casa in Bucuresti si Ilfov

Intr-o casa este necesar sa fie curatata si igienizata la intervale de timp regulate pentru a mentine un aspect ingrijit. Din cauza suprafetelor mari ce trebuiesc curatate este mai avantajos sa inchei un contract de servicii de curatenie, fie de intretinere, fie curatenie generala, pentru ca beneficiile aduse de menajul profesional in segementul rezidential sunt mult mai mari decat efortul financiar facut. Castigi intotdeauna doua lucruri TIMP si un MEDIU SANATOS. Amandoua fara nervi si tracasare, astfel ca servicii de menaj in casa au multe atuuri pentru contractare.

Servicii de curatare vila in Bucuresti si Ilfov de la firma de curatenie rezidentiala Curattotal

Acasa la vila este recomandat macar odata la trei saptamani sa faci macar o curatenie de intretinere. Suprafetele pe care trebuie executate serviciile de curatenie sunt foarte mari de aici rezultand o pierdere mare de timp si un consum excesiv de efort. Majoritatea persoanelor care locuiesc la vila ar trebui sa aiba contractat un serviciu de curatenie.

Curattotal, firma ce aisgur servicii de curatenie rezidentiala, ofera spre beneficiul clientilor sai serviciile de menaj garsoniera, curatenie apartament 2 camere, curatenie apartament 3 camere, curatenie apartament 4 camere, curatenie casa,  curatenie vila la preturi avantajoase, fara ca lucrarea sa isi piarda din calitatea executiei. Aria noastra de acoperire ca firma curatenie rezidentiala este delimitata de municipiul Bucuresti si sectorul agricol Ilfov.

Puteti comanda sau cere informatii la numarul de telefon 0734.328.305 sau completand formularul de pe site. Beneficiati in plus si de solutii de curatare profesionale si echipamente profesionale, ca exemplu Karcher sau Taski.

In cel mai scurt timp posibil un reprezentant de la firma de curatenie rezidentiala Curattotal, va va contacta pentru a detalia oferta, sau va stabili cu dumneavoastra o ora de intalnire fara a va afecta programul.

 

 

Urmareste-ne pe Facebook!