Firma de curatenie sarbatori

Firma de curatenie sarbatori, petreceri, evenimente, asigura personal curatenie. Noi furnizam un serviciu complet ce iti reseteaza casa la starea initiala. Distreaza-te cat poti si fara griji. Noi stergem urmele lasate de sarbatori, petreceri si evenimente.

Firma de curatenie sarbatori, evenimente sau petreceri

firma de curatenie sarbatori

Firma de curatenie sarbatori, petreceri, evenimente, furnizeaza un serviciu complet ce iti reseteaza casa la starea initiala. Deci distreaza-te cat poti si fara stresul curateniei, deoarece noi curatam urmele lasate de sarbatori, petreceri si evenimente.

Dupa o petrecere reusita urmeaza cea mai grea si urata parte si anume debarasarea si igienizarea. Noi, Curattotal, te ajutam sa iti pastrezi buna dispozitie si iti facem curat dupa petrecere ca tu sa te poti relaxa dupa plecarea invitatilor. Cand aparem noi dezordinea si murdaria dispar, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Apeleaza la noi atunci cand ti se pune pata ,…, pe canapea, pe mobila, pe covor, etc.’

Simte-te bine de sarbatori sau la evenimentele organizate de tine, pentru ca noi Curattotal iti readucem casa la stadiul initial printr-o curatare rapida si eficienta. Nu uita ca daca ti-e rau a doua zi inseamna ca ti-a fost si foarte bine.

Firma de curatenie sarbatori preturi interventie pentru evenimente sau petreceri: garsoniera, apartament 2 camere, apartament 3 camere, apartament 4 camere, case, vile.

Ce conţine pachetul de servicii propus de firma de curatenie sarbatori:

  • curatare podele;
  • stergere tocarie si pervazuri;
  • curatare electrocasnice;
  • stergerea prafului;
  • spalare vesela;
  • desfundare instalatii sanitare;
  • debarasare gunoi menajer;
  • aerisire si odorizare incaperi.

Ai avut o petrecere bestiala, un eveniment sau multi invitati de sarbatori nu uita sa iti rezervi timp de relaxare dupa prin achizitia unui serviciului de curatare. Curattotal firma de curatenie sarbatori, evenimente, petreceri presteaza servicii excelent calitative in Bucuresti si Ilfov. Nu ezita sa ne contactezi, pentru a primi de la noi ceea ce iti doresti, preturi competitive!

Firma servicii de curatenie Bucuresti Curattotal

Urmareste-ne pe Facebook!