Firma de curatenie

Firma de curatenie din Bucuresti specializata pe servicii curatenie in birouri si spatii comerciale

firma de curatenie bucuresti

Firma de curatenie Curattotal specializata pe livrarea serviciilor cu destinatie business in Bucuresti si zonele limitrofe.

Firma de curatenie din Bucuresti Curattotal este prezenta pe piata serviciilor de curatenie pentru companii de o perioada indelungata. Ne putem lauda cu o experienta solida dobandita in decursul a 4 ani de prestari servicii firmelor din Bucuresti si companiilor de talie medie din imprejurimi.
Curatenia pentru imaginea unei firme este deosebit de importanta prin aportul de seriozitate pe care il aduce in relatia cu partenerii care va intra in sediu.

Firma de curatenie Curattotal va ajuta sa va simtiti ca acasa, chiar daca va aflati in biroul dumneavoastra. Curatand si pastrand o curatenie si un mediu cat mai igienic pentru a nu avea disconfortul de a lucra intr-un mediu stresant din punct de vedere al aspectului spatiului in care intrati in contact cu multi oameni. Suprafetele mobilierului vor arata impecabil in fiecare dimineata, iar aspectul biroului va fi unul ce va inspira incredere si prestanta.
Atunci cand spatiul in care iti desfasori activitatea exprima o curatenie impecabila, devi mai optimist, mai fericit, implicit mai productiv.

Noi, cei de la Curattotal, vom incerca intotdeauna sa oferim servicii de curatenie cu adevarat pentru firme.

Firma de curatenie din Bucuresti, Curattotal, punem accent pe urmatoarele caracteristici, pe care le consideram importante:

Sanatate – sanatate oferita prin sisteme de filtrare profesionale

Aceasta se mentine nealterata mai mult timp cu ajutorul echipamentelor profesionale cu sistem de filtrare HEPA. Acest sistem ne permite ca odata cu executarea serviciului de menaj sa indepartam majoritatea alergenilor.

Securitate – personal atent selectionat

Pentru ca noi suntem primii care ajungem la birou, avem grija ca personalul selectat sa nu aiba cazier astfel incat biroul dumneavoastra va fi intotdeauna in siguranta.

Garantie – polita de asigurare de 20000 de euro

In cazul in care apar accidente in urma carora rezulta deterioarea unor dispozitive scumpe din vina personalului contractat de firma de curatenie Curattotal, avem posibilitatea de a fi despagubiti  cu pana la 20000 de euro.
Deoarece majoritatea sediilor de firme si birouri au un program foarte incarcat, putem livra serviciile oricand dupa terminarea programului.

Daca doresti un contract de curatenie a casei sau al biroului de la firma de curatenie din Bucuresti, Curattotal, salveaza numarul 0734.328.305.

Urmareste-ne pe Facebook!