Promotii curatenie

Curattotal va ajuta sa oferiti timp liber celor dragi sau clientilor dumneavoastra cu ajutorul cuponului cadou de curatenie generala sau de intretinere aflat in promotii. Noi lansam programul de promotii pentru sanatate, fara medicamente, fara suplimente alimentare, doar sanatate si relaxare prin aspect curat. Raspunsurile le avem noi, cum …, la promotii! De ce asta?! Pentru ca toti vrem ceva la promotii, astfel ca oferim si servicii de curatenie la promotie. Fie ca esti firma sau persoana fizica avem pentru fiecare promotii utile.

In promotie  intra si regula de 10% reducere pentru recomandari.

Urmareste pagina de promotii servicii de curatenie.

Promotii la servicii de curatenie de la Curattotal

promotii servicii de curatenie pentru persoane fizice si firme

Promotii curatenie si premii de fidelizare pentru clientii care au contractat deja servicii de curatenie de la Curattotal. Urmariti-ne pe Facebook evolutia serviciilor cat si reducerile de fidelizare. Printr-un simplu Like te conectezi in reteaua partenerilor pentru a afla totul despre bonusurile disponibile clientilor fideli si despre noi lansari de servicii noi pentru casa sau biroul tau.

Un cadou mamei, soacrei sau unei persoane in varsta cu servicii curatenie generala poate fi considerat binevenit. Mai bine iesiti in oras la un restaurant sau intr-un parc, iar noi ne ocupam de curatare si igienizare. Cand va ve-ti intoarce totul va straluci.
Sau poate ai un bebe, iar sotiei nu-i arde de facut curat prin casa, timpul ei fiind ocupat de grija fata de micut.
Esti o sotie manager sau ai o cariera de succes!? De ce sa pierzi timpul cu menajul si igiena casei, cand ai putea sa-l petreci relaxandu-te cu prietenii.

Promotii curatenie si premii de fidelizare pentru clientii care au contractat deja servicii de curatenie de la firma de curatenie Curattotal. Urmariti-ne pe Facebook evolutia serviciilor cat si reducerile de fidelizare. Printr-un simplu Like te conectezi in reteaua partenerilor pentru a afla totul despre bonusuri curatenie disponibile clientilor fideli si despre noi lansari de servicii noi pentru casa sau biroul tau.

Odata achizitionat, destinatarul poate primi cuponul cadou prin email de la noi sau personal de la dumneavoastra. Pentru accesarea acestei oferte si recomandare, va daruim si dumneavoastra o reducere de 10% din tariful unei operatiuni de care veti beneficia in termen de 4 luni. Regula de baza este aceea, dupa primirea voucherului din promotii curatenie active, el se poate folosi o singura data in intervalul prezentat mai sus. Va asteptam sa beneficiati atat de servicii de calitate inalta cat si de bonusurile aflate in desfasurare.

Firma servicii de curatenie Bucuresti Curattotal

Urmareste-ne pe Facebook!