Solutii Personalizate

Promisiunea noastra este de a gasi solutii personalizate de curatenie. Si de a ne respecta in permanenta standardele de calitate si profesionalism asumate inca de la inceputurile companiei.

Solutii personalizate de curatenie

solutii personalizate de servicii de curatenie de la Curattotal

Daca solutiile clasice aflate in portofoliul nostru prezentat in aceasta pagina nu va acopera cerintele pentru curatare si igienizare. Nu ezitati sa ne contactati pentru a cere o evaluare a serviciilor personalizate pe care a-ti dori sa le adaugati. Evaluarea va fi gratuita, iar reprezentantul Curattotal va incerca sa gaseasca intotdeauna optimizarea solutiilor de calitate la un pret rezonabil. Vom avea grija astfel incat costurile sa nu creasca semnificativ.

Solutii noastre de menaj si igiena sunt personalizate 100%, incepand de la detergentii profesionali special creati pentru tipurile de suprafete de curatat, pana la serviciile prestate. Dupa semnarea unui contract, fie ca este un abonament, fie ca este operatie desfasurata o singura data, noi cream profilul suprafetelor de curatat intr-o fisa tehnica de lucru. Asta pentru a evita deteriorarea obiectelor sau materialelor suprafetelor din cauza folosirii neadecvate de procese de curatare sau detergenti agresivi cu anumite elemente din compozitie. Va asiguram totodata ca detergentii si solutiile de curatat sunt alcatuite de din compusi 100% ecologici.

In functie de nevoile dumneavoastra, alaturi de serviciile clasice din portofoliu. Va oferim solutii personalizate pentru eficienta crescuta.
Va invitam sa intrati pe pagina noastra de ofertare si sa completati campurile personalizate pentru a va putea oferii o solutie creata special pentru dumneavoastra!

Catre ofertare

Solutii personalizate gata de configurat pentru dumneavoastra. Pentru a avea o imagine corect formata despre serviciile de curatenie pe care le veti putea contracta. Intotdeauna vom fi pregatiti cu cele mai bune solutii personalizate de curatenie pentru partenerii nostri si vom incerca sa nu-i dezamagim.
Va putem ajuta cu solutii personalizate de curatenie in Bucuresti si Ilfov, compania noastra avand sediul in capitala.

Firma servicii de curatenie Bucuresti Curattotal

Urmareste-ne pe Facebook!