Spalare geamuri si vitrine

Spalare geamuri si vitrine pentru birouri si spatii comerciale

Spalare geamuri si spalare fatade un serviciu destinat companiilor ce detin birouri sau spatii comerciale de mari dimensiuni cu pereti din geam sau suprafete vitrate.

Spalarea geamurilor este necesara pentru ca imaginea exterioara a companiei sa ofere inca de la primul contact seriozitate si rigurozitate.

Ai nevoie de o firma pentru spalare geamuri? Suntem gata sa te ajutam la curatarea geamurilor si a suprafetelor din geam ale biroului sau spatiului comercial. Curattotal executa operatiile de spalare geamuri, spalare fatade cladiri si spalare vitrine, cu personal calificat si ajutorul echipamentelor dedicate si detergentilor profesionali.

Praful depus pe aceste suprafetele din geam sau vitrine este usor sesizabil. Astfel ca firma noastra de servicii de curatenie din Bucuresti, Curattotal ofera solutia completa pentru ca praful si murdaria sa nu creeze o imagine inestetica a sediului. Curattotal va ofera solutia profesionala a spalarii geamurilor si a vitrinelor, dispunand de personal experimentat si unelte de inalta performanta. Firma de curatenie Bucuresti Curattotal ofera servicii profesionale de spalare geamuri, spalare fatade si spalare vitrine pentru companii, indiferent de pozitionarea suprafetelor de spalat.

Putem oferii, in cazul in care accesul la suprafetele ce au nevoie de intretinere sau curatare, platforme de ridicare sau alpinisti utilitari.

Spalare geamuri Bucuresti, vitrine si suprafete vitrate

Caracteristici ale serviciului de spalare geamuri, vitrine si pereti cortina:

  • Spalarea geamurilor se realizeaza la interior cat si la exterior;
  • Substantele din detergentii profesionali au proprietati impotriva calcarului si grasimii (anticalcar si degresant)
  • Personalul Curattotal care se va deplasa pentru furnizarea serviciului este experimentat.
  • Pentru spalarea fatadelor cladirilor va punem la dispozitie echipa de alpinisti utilitari

Preturi spalare geamuri si vitrine

  • in conditii normale = 0,4* euro/mp/fata geam
  • la inaltime = 1 euro*/mp/fata geam
  • dupa renovare sau constructor = 0,7* euro/mp/fata geam

Cere o oferta de pret pentru serviciul de spalare geamuri si vitrine in Bucuresti si Ilfov. Este gratuita!

Serviciul este disponibil in Sectorul 1,2,3,4,5,6 si Ilfov.
Tarifele includ: costul echipamentelor de lucru, unelte si masini, al detergentilor si solutiilor de curatare si tratare a suprafetelor, consumabile, forta de munca, supravegherea necesara desfasurarii acestei activitati in cele mai bune coditii si deplasarea echipei in Bucuresti si maxim 10 Km in zonele limitrofe.
* tarifele serviciului spalare geamuri si vitrine nu contin TVA, sunt informative, negociabile in functie de marimea lucrarii si frecventa solicitata.

Urmareste-ne pe Facebook!