Spalare mocheta si covoare

Spalare mocheta si covoare cu ajutorul tehnologiei de curatare profesionala

Spalare mocheta sau a covorului cu solutia profesionala si ecologica propusa de Curattotal. Noi credem ca o casa sanatoasa sau un birou productiv incepe cu mocheta sau pardoseala de alt tip curata. Nimic nu curata mai bine, sau protejeaza mai bine ca solutia personalizata de inginerul nostru chimist pe care o folosim si o aplicam in spalarea mochetei si a covoarelor.

Curattotal a devenit un nume de incredere in spalarea mochetelor si a covoarelor din mii de gospodarii si din birourile din Bucuresti. Am indepartat urmele a peste 500.000 de urme de picioare. Folosim solutia de injectie si extractie prin carbonatare, care ofera o curatare de mai lunga durata prin curatirea in profunzime a fibrelor textile cat si o solutie detergent certificata ecologic.

Va asiguram ca spalarea mochetei sau a covorului este eficienta pentru majoritatea tipurilor de pete ce pot aparea, dar si ca familia dumneavoastra ramane in siguranta pe covorul sau mocheta curatata.

Spalare mocheta Bucuresti Curattotal

Spalarea uscata a mochetei.

Procedeul de spalare uscata a mochetei foloseste cu 80% mai putina apa decat spalarea clasica cu aburi sau manuala. Asta inseamna ca mocheta va putea fi ‘calcata in picioare’ mult mai devreme decat in cazul spalarii clasice. In maxim 2-4 ore mocheta sau covorul va arata nou, viu colorat si gata de folosire.

Echipamentul de spalare a mochetei.

Echipamentul nostru foloseste solutia de carbonatare a apei, la fel ca la sifon, astfel ca solutia patrunde adanc in fibrele mochetei sau covorului, iar bulele de carbon vor ridica murdaria la suprafata mochetei sau covorului. Totodata partea de extractie a echipamentului cu o  capacitatea mare de aspirare ofera o abosorbtiei maxima a mizeriei. NU RAMAN REZIDUURI DE DETERGENT in fibra textila, astfel covorul va ramane mai mult timp curat. In lipsa reziduurilor de detergenti murdaria nu va avea suport de atractie.

Echipament bazat pe reflux.

Folosim metoda de reflux in spalare mocheta. Asta inseamna un risc mai mic de aparitie a mucegaiului in si sub mocheta. Mucegaiul apare prin imbibarea tesaturii cu apa si uscarea precara a acesteia.

Continutul solutiei de spalare.

Solutia de spalare mocheta contine elemente active impotriva alergenilor, agenti dezinfectanti si dezodorizanti pentru eliminarea mirosurilor neplacute.

Intretinere mocheta sau covor pentru un mediu sanatos. Renunta la curatatul traditional al mochetei sau covorului pentru a avea cele mai bune rezultate si o intretinere corecta a mochetei si covorului.

Alege spalare mocheta sau covor cu solutii profesionale de la Curattotal pentru sanatatea familiei tale si pentru a mentine mocheta biroului tau aspectuasa si sanatoasa.

Pentru preturi spalare mocheta va invitam pe pagina cu tarife orientative sau la numarul de telefon din antet pentru detalii si programari!

Spalare mocheta si covoare rezidential

Urmareste-ne pe Facebook!